Over ons

Maatwerk sinds 1988

Bekwaam

Duurzame kwaliteit en een stijlvol eindresultaat. Dat is waar Nijland Interieur en Meubelmakerij voor staat. Het maakt geen verschil of u een moderne, klassieke of gemengde smaak heeft. Samen met u realiseren we dat wat u voor ogen heeft op de best passende manier en in elke gewenste stijl. We werken met hoogwaardig plaatmateriaal, massief hout, roestvrij staal, duurzame kunststoffen en het beste glas. Wij weten hoe belangrijk vakmanschap in maatwerk is. Dat heeft ons in Twente en haarverre omstreken al talloze tevreden klanten opgeleverd.

Bijzonder

Natuurlijk kunt u onze kracht het best persoonlijk ervaren, maar via onze fotogalerij willen we u alvast een indruk geven van de bijzondere interieurs en meubelen die met onze kennis en kunde, maar veelal naar het idee van onze klanten, tot stand zijn gekomen: Keuken, Badkamer, Kantoor, Deur, Kast, Tafel, Bar

Breed

Heeft u zelf of via een derde al een uitgewerkt plan? Vraag dan bij ons een kosteloze offerte aan. Natuurlijk kunnen we u ook begeleiden bij het verfijnen van uw interieurwensen en het maken van een detailontwerp. Onze sterke kant is onze veelzijdigheid, waaruit de meest mooie en verrassende ideeën ontstaan. Ook als het gaat om reparatie, restauratie of renovatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een boekenkast, badmeubel, ontvangstbalie of plint, of de complete inrichting van uw woning of kantoor, vrijwel alle producten worden handmatig en op ambachtelijke wijze gemaakt. Dat is immers de enige manier om een hoogwaardig eindproduct te garanderen. Wilt u langskomen om onze showroom te bekijken of om uw wensen te bespreken? Graag! Bel of mail even voor het maken van een afspraak, zodat we alle tijd voor u hebben.